Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Geslaagde Summer Toss-avonden

Donderdag 24 augustus 2023

Tijdens de zomervakantie was er op woensdagavond geen ‘normale’ toss, maar bood de Padel Commissie een net wat ander concept aan. Er werd in de spelvorm “King of the court” gespeeld. De gehele avond werden er wedstrijden gespeeld volgens het move-up/move-down systeem. Won je de wedstrijd? Dan schoof je automatisch op naar voren, verloor je de wedstrijd, dan schoof je een baan naar achteren op. Je splitste elke ronde van speelpartner, waardoor je de gehele avond met en tegen iemand anders speelde. Stond je op het einde van de avond op baan 1? Dan speelde je de finale van die avond.

Diverse deelnemers hebben nieuwe speelmaatjes gevonden en het is ook leuk om te zien dat er koppels zijn ontstaan voor de clubkampioenschappen. Ons doel is meer dan geslaagd! We hebben volop genoten van de deelnemers en zijn blij dat onze activiteiten ervoor zorgen dat er meer (ver)binding op en met de club is ontstaan. De Padel Commissie kijkt dan ook terug op drie zeer geslaagde zomeravonden, met dank aan alle sportieve en gezellige deelnemers!

Op woensdag 30 augustus houden wij nog een weekje vakantie, maar na de clubkampioenschappen is er weer een wekelijkse toss-avond op woensdag!

Fotoalbum