Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?
Heb je nieuws?

Heb je nieuws en vind je het leuk om te plaatsen, mail naar secretaris@tpcmaliskamp.nl

Nieuwe coördinator

Maandag 06 juni 2022

Hans van Schijndel nieuwe coördinator baan- en parkonderhoud

Wij zijn blij jullie te kunnen melden dat per 1 juli a.s. Hans van Schijndel, als opvolger van Stef Hovens, onze nieuwe coördinator voor het baan- en parkonderhoud wordt. Als coördinator wordt hij verantwoordelijk voor een goed beheer en onderhoud van de banen en het omliggende park.

Het permanente onderhoud van de tennis- en padelbanen neemt hij zelf voor zijn rekening samen met Theo van Kuringen. Contacten met de aanleggers van de banen over jaarlijks onderhoud lopen via hem en hij gaat ook over de bespeelbaarheid van de banen (met name in de winterperiode). De parkwerkzaamheden zijn meer seizoensgebonden. Hans zal aan de hand van een opgesteld jaarrooster van de te verrichten werkzaamheden de inzet en indeling verzorgen van de leden, die zich als vrijwilliger voor losse en/of meer structurele parkklussen aanmelden of dat al hebben gedaan via (hansriavanschijndel@home.nl) of tel.nr. 06-48065292. Bij hem kun je ook terecht voor verdere informatie. De vrijwilligers zullen zoveel mogelijk naar voorkeur individueel of zo nodig groepsgewijs worden ingeroosterd. Leden die een (noodzakelijk!) steentje willen bijdragen kunnen zich overigens nog steeds aanmelden voor de al eerder aangekondigde “kick off” op zaterdag 18 juni a.s. (voor parkonderhoud en paviljoenschoonmaak; zie ook websitebericht van 8 mei jl.)[*]. De coördinator zal daar ook aanwezig zijn voor verdere toelichting op de aard van de te verrichten parkwerkzaamheden. Bij afwezigheid van Hans zal Stef Hovens als zijn vaste plaatsvervanger optreden.   
[*] De park- en schoonmaakdiensten kunnen desgewenst ook in plaats van een (verplichte) tweede of derde bardienst worden verricht.

Het bestuur/ 6 juni 2022