Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

April 2024

Nieuwsbrief april 2024
Nieuwsbrief april 2024

Clasien van Meurs en Mario Derks lid van verdienste
Tijdens de ALV van 18 maart jl. zijn Clasien van Meurs (jarenlang onvermoeibare inzet voor de Culinaire Commissie) en Mario Derks (al heel lang de drijvende kracht van de barplanning) benoemd tot lid van verdienste van onze club.

Lees meer
Inschrijving zomercompetitie padel
Inschrijving zomercompetitie padel

De inschrijving voor de zomercompetitie (padel) sluit 21 april.

Lees meer
Update Tiebreak Challenge
Update Tiebreak Challenge

Ter ere van het 125-jarig jubileum organiseert de KNLTB zondag 28 april de Tiebreak Challenge; een uniek, groots, landelijk toernooi waar 43 verenigingen in Nederland aan meedoen! Onze club TPC Maliskamp doet natuurlijk ook mee aan dit leuke evenement!   Op zondag 28 april vanaf 13:00 uur worden de voorrondes gespeeld op onze eigen club, waarbij spelers van alle leeftijden en niveaus met én door elkaar heen spelen met een gelijke kans op een ticket voor de finaledag! Men kan zich (als koppel) inschrijven voor tennis of padel. De wedstrijden bestaan alleen uit één supertiebreak. Om de super tiebreaks zo eerlijk mogelijk te maken, starten spelers de tiebreak met een voorsprong of achterstand, afhankelijk van hun eigen niveau en dat van de tegenstander. Voorbeeld: een koppel met speelsterkte 7 speelt tegen een koppel met speelsterkte 5. Het koppel met speelsterkte 7 begint de tiebreak met een 3-0 voorsprong. Belangrijk is dat er uiteindelijk één winnend duo van TPC Maliskamp over blijft, dat zich plaatst voor de landelijke finaledag op zondag 16 juni met de winnaars van alle deelnemende clubs uit heel Nederland! Deze finaledag is op het Libéma Open in ons eigen Rosmalen. Er wordt gespeeld in poules en je schrijft je in per koppel via toernooi.nl. Dus koppel je met iemand en schrijf je in voor dit leuke evenement! Bij inschrijving hoef je je niet af te vragen of je sterk genoeg bent om kans op succes te hebben. Als het erop aankomt, worden altijd tiebreaks gespeeld, waarbij een soort handicap wordt toegepast. Als een zwak koppel (8 of 9 spelers) tegen een sterk ervaren koppel moet spelen, wordt aan het zwakke koppel een voorsprong in stand toegekend voordat de tiebreak begint en deze voorsprong kan flink oplopen. Iedereen heeft dus een unieke kans. Andersom is natuurlijk ook waar; als je sterk bent, kan je met een flinke achterstand aan de tiebreak moeten beginnen. Iedere tiebreak kan spannend zijn. Overigens worden op 28 april de voorrondes gespeeld op de eigen club. De finales worden gespeeld op zondag 16 juni. Je moet op deze dag beschikbaar zijn als deelnemer. De finales worden gespeeld op het terrein van het Libéma Open, het professionele grastoernooi in Rosmalen. Bij vragen neem contact op met Dorien, Daphne, Stefanie of Chris van de recreatiecommissie. Of stuur een mail naar recreatie@tpcmaliskamp.nl

Lees meer

Maart 2024

KNLTB 125 jaar
KNLTB 125 jaar

Ter ere van het 125-jarig jubileum organiseert de KNLTB in 2024 de Tiebreak Challenge: een uniek, groots, landelijk toernooi waaraan alle spelers van alle tennis- en padelclubs in Nederland kunnen deelnemen.

Lees meer
Inschrijving open toernooi geopend!
Inschrijving open toernooi geopend!

Zet 22 juni t/m 30 juni maar alvast in je agenda, dan start namelijk bij TPC Maliskamp het gezelligste open tennis en padel toernooi van de zomer! Uiteraard zien we graag vele inschrijvingen van onze eigen leden tegemoet.

Lees meer
Geslaagd voorjaarstoernooi
Geslaagd voorjaarstoernooi

Op zondag 10 maart vond het jaarlijkse voorjaarstoernooi plaats. Met 48 aanmeldingen voor padel en 24 voor tennis was het een drukbezet toernooi! De reservelijst voor padel was niet voor niets:

Lees meer

Februari 2024

Nieuwsbrief februari 2024
Nieuwsbrief februari 2024

Laddercompetitie Tennis en Padel:

Voor het eerst organiseert de Recreatie Commissie (tennis & padel) een laddercompetitie. Nadat de startindeling door de organisatie is gemaakt, daag je een koppel uit dat een rij boven je staat.

Lees meer

December 2023

Wachtlijst
Wachtlijst

Het bestuur heeft besloten de grens van het aantal actieve/reguliere seniorleden te verhogen tot 780 (*). De reden daarvan is het beschikbaar komen van de 6e padelbaan en de opzegging van een aantal leden per 1 januari 2024.

Lees meer