Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Nieuwsbrief mei 2024

Donderdag 09 mei 2024

Website en huisstijl worden vernieuwd !
Bestuur en team PR hebben het plan opgevat om deze zomer een vernieuwing van de website en huisstijl van TPCM door te voeren. De KNLTB heeft in haar servicepakket op het gebied van digitale communicatie (apps en website) een mooi aanbod met extra mogelijkheden gedaan. Daar willen we als bloeiende vereniging (met steeds meer leden en een groeiend aantal activiteiten) graag gebruik van gaan maken. Zo kan bijvoorbeeld de laddercompetitie helemaal digitaal gestuurd worden wat de recreatiecommissie veel tijdwinst oplevert. Uiteraard worden jullie later meer in detail op de hoogte gebracht van de diverse veranderingen. Sommige onderdelen van de website en apps, zullen wat sneller dan andere worden gerealiseerd.  
Ook is besloten om de huisstijl aan te pakken. Dit is bedoeld als ondersteuning voor de verschillende teams en commissies bij het eenduidig aanleveren van content (tekst/foto’s e.d.). Daarmee krijgt de website en club tevens een meer professionele uitstraling, in- en extern. Een eerste verandering zien jullie hierbij al aan het ontwerp van deze Nieuwsbrief. Ook hier zullen de diverse aanpassingen stapsgewijs worden ingevoerd.

Jack van Rosmalen gaat zijn werkzaamheden als webmaster na de omzetting naar de nieuwe website neerleggen. Jack heeft deze vrijwilligersfunctie meer dan twintig (!) jaar met veel toewijding uitgevoerd. Hij helpt nog mee om de omzetting naar de nieuwe versie zonder problemen te laten verlopen. Uiteraard komen we op een geschikt moment nog terug op dit afscheid van Jack als gewaardeerd webmaster.

Daarmee komt meteen een interessante en belangrijke vrijwilligersfunctie vrij. Zie onderstaande vacaturetekst.


PR-team zoekt vrijwilligers voor het redactieteam!
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch pr-team dat de website en KNLTB club app beheert? Dan zoeken we jou! We zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve vrijwilligers, bij voorkeur 2 tot 3 personen, die onze website en clubapp willen beheren en van boeiende inhoud en actuele updates willen voorzien. Als lid van het redactieteam vervul je een centrale communicatiefunctie binnen de club. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van onze website en het regelmatig plaatsen van diverse berichten op onze website en clubapp. Of het nu gaat om aankondigingen van komende evenementen, verslagen van evenementen of vergaderingen, of andere interessante content. Het is de bedoeling om onze leden te informeren, meer bij de club te betrekken en waar mogelijk te inspireren. Dit is meer dan alleen maar redigeren en schrijven. Het is ook een kans om jouw creativiteit te uiten, jouw passie voor tennis en/of padel te delen en impact te hebben op het clubgebeuren. Samen zullen we ervoor zorgen dat onze online platforms bruisen van energie en relevantie. Heb jij een vlotte pen, een scherp oog voor detail en een hart dat klopt voor onze club? En heb je wekelijks maximaal een uurtje tijd om content te plaatsen/redigeren? Sluit je dan aan bij ons redactieteam en help mee om onze digitale aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen.
Welke taken horen bij het redactielid van het pr-team?

  • Bewaken van onze huisstijl en het controleren van spelling en grammatica
  • Plaatsen van diverse berichten
  • Actueel houden van de basis content op de website
  • Meedenken over verbeteren van informatie en de vindbaarheid ervan
  • Kennis van html is fijn, maar niet per se noodzakelijk. Wil je meer  informatie? Neem dan contact op met Jeroen van Hooren  via technische@tpcmaliskamp.nl

Lees verder