Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Nieuwsbrief september 2023

Woensdag 06 september 2023

Aankondiging Algemene ledenvergadering

Op maandag 25 september a.s. vindt een ingelaste Algemene ledenvergadering plaats. Op de agenda staan (1) de investering voor bouw van een 6e padelkooi en (2) een Rookvrij tennis/padelpark. Binnenkort ontvangt ieder lid een uitnodiging daarvoor met agenda en bijlagen. Vanaf een nader aan te geven datum kunnen stukken worden opgevraagd. Aan het eind van de vergadering vindt over beide onderwerpen een stemming plaats.
 

Illegaal gebruik van de banen

Met de enorme groei van onze vereniging zien we helaas ook een negatief effect ontstaan. De bezettingsgraad van de banen is hoog. De reserveringen vliegen iedere dag binnen en binnen de kortste keren is een avond helemaal vol en daardoor grijpen leden regelmatig mis. Hoe vervelend is het dan als een van de volgende situaties zich voordoet:

 

  • De baan blijft een uur lang leeg terwijl deze wel gereserveerd is.

Als je om wat voor reden dan ook toch niet gaat spelen, annuleer dan de baan z.s.m. in de clubapp. Zo komt de baan vrij en kan iemand anders alsnog gebruik maken van de baan.
De personen op de baan komen niet overeen met de personen op de reservering
Om iedereen ruimte en de kans te geven om te spelen, zijn er spelregels qua spelen in de piekuren. Je mag per week 2x in de piekuren spelen. Het systeem staat het hierna niet toe dat je nog een keer speelt. Het is dan dus niet de bedoeling dat je toch gaat spelen onder een andere naam!

  • De personen op de baan zijn geen lid van onze vereniging

We krijgen signalen dat er regelmatig niet-leden op onze banen spelen. Dit is zeker mogelijk, maar dient wel op de juiste wijze te gebeuren.

Lees verder