Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Oproep voor verkeersregelaars!

Woensdag 22 mei 2024

Oproep-voor-verkeersregelaars-op-16-juni-2024

Zoals bekend worden op 16 juni a.s. van 9.00 tot 13.00 uur op ons tennis- en padelpark de voorrondes/ halve finales gespeeld van het landelijke Tiebreak Challenge toernooi. De KNLTB organiseert dit in samenwerking met TPC Maliskamp. Op dezelfde dag vinden vanaf 13.30 uur de finales plaats op het terrein van Autotron Libéma.

In verband met de te verwachten toestroom van deelnemers/bezoekers en daarmee samenhangende verkeersdrukte is de inzet van enkele verkeersregelaars vereist. Wij zijn dus dringend op zoek naar 3 á 4 vrijwilligers van de club die op die dag een handje willen helpen om het verkeer op de Jos de Letterlaan naar en van de parkeerplaats(en) in goede banen te leiden. Het betreft met name de ochtenduren. Voorafgaand vindt op 13 juni om 20.00 uur in het clubhuis nog een korte toelichtende bespreking plaats met degenen die zich als verkeersregelaar hebben aangemeld. De inzet als verkeersregelaar kan - desgewenst - als bar- of klusdienst (1 punt) in aanmerking worden genomen en komt in mindering op de jaarlijks verplichte vrijwilligersdiensten.  

Je kunt je als verkeersregelaar aanmelden bij Ruud Roelofs (voorzitter@tpcmaliskamp.nl ) of bij Jeroen van Hooren (technische@tpcmaliskamp.nl).

Wij zien je opgave graag tegemoet. Dank alvast voor jullie medewerking !

Het bestuur