Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Bar- en klusdienst

Ieder (niet vrijgesteld) seniorlid is verplicht per kalenderjaar twee diensten te draaien. Onder een dienst wordt verstaan een bardienst of een zgn. klusdienst (parkonderhoud/schoonmaak paviljoen). Deelnemers aan een KNLTB-competitie of de Regtuit-competitie kunnen worden verplicht in dat jaar nog een extra dienst te draaien.

De diensten kun je vanaf 1 december digitaal inplannen via de KNLTB ClubApp. In de menubalk onderin het scherm kies je voor [Club]. Daarna klik je in de menubalk bovenin het scherm [Diensten] aan.
Je dient altijd meteen voor twee diensten in te plannen; één dienst op een datum vóór 1 juni en één dienst op een datum na 1 juni. Als je niet zelf vóór 1 januari van het komende jaar hebt ingepland, wordt dat automatisch gedaan door de barplanner (barplanning@tpcmaliskamp.nl) .
Als je een eerder ingeplande dienst niet kunt doen, moet je zelf voor vervanging zorgen. Dit kan door onderling te ruilen of iemand anders te vragen. Dit moet je ook tijdig aan de barplanner doorgeven.

Als je zelf of je vervanger niet verschijnt voor een ingeplande bardienst krijg je een boete van € 50,-. Een tweede verzuim kost je € 75,-.

Een bar- of klusdienst kan worden afgekocht voor € 40,- per dienst. Dit moet vóór 1 januari van het komende jaar worden doorgegeven aan de barplanner.

De doordeweekse bardienst wordt in principe door één persoon uitgevoerd. Om toch veilig te kunnen afsluiten kun je iemand van de aanwezige leden vragen te blijven en mee te helpen afsluiten.
Als je extra diensten wilt draaien kun je je daarvoor aanmelden bij de barplanner.
 
Voor meer gedetailleerde informatie zie de Dienstenregeling 2023.
Voor eventuele verdere vragen kun je terecht bij onze barplanners (via barplanning@tpcmaliskamp.nl) Mario Derks [06-52629987] en Hans Wouters [06-48130927].