Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Bardienst

Bardienst

Alle leden van TC Maliskamp van 18 tot 75 jaar, die niet zijn vrijgesteld, zijn verplicht om jaarlijks twee bardiensten te draaien. Zij die deelnemen aan een KNLTB-competitie moeten in dat jaar nog een extra bardienst draaien.

De bardiensten kun je digitaal inplannen via de KNLTB ClubApp. In de menubalk onderin het scherm kies je voor [Club]. Daarna klik je in de menubalk bovenin het scherm [Diensten] aan.

Als je niet zelf vóór 1 april hebt ingepland, wordt dat automatisch gedaan door de bardienstplanner (barplanning@tcmaliskamp.nl).

Mocht je na eerdere inplanning onverhoopt toch je bardienst niet kunnen vervullen dan is het de bedoeling dat je zelf tijdig vervanging regelt. Dit kan door onderling te ruilen of iemand anders te vragen. Een en ander moet tijdig aan de bardienstplanner worden doorgegeven.
 
Als je zelf of je vervanger niet verschijnt voor een ingeplande bardienst krijg je een boete van 40 euro.

De doordeweekse bardienst wordt in principe door één persoon uitgevoerd. Om toch veilig te kunnen afsluiten kun je iemand van de aanwezige leden vragen te blijven en mee te helpen afsluiten.

Als je extra diensten wilt draaien kun je je daarvoor aanmelden bij de bardienstplanner.
 
Voor meer gedetailleerde informatie zie de Bardienstregeling 2022 en de instructie voor Bardienstvrijwilligers vanaf juli 2020.

Met eventuele verdere vragen kun je terecht bij onze bardienstplanner Mario Derks en/of Hans Wouters.