Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Recreatief

Er zijn bij TC Maliskamp verschillende mogelijkheden om recreatief te tennissen. Niet alleen in de avonden wordt er volop getennist, maar ook doordeweeks overdag.

Mixavond
Elke dinsdagavond vindt er van 19:00 uur tot 23:00 uur een mixavond plaats. Dit betekent dat u kun komen tennissen zonder dat u met iemand hoeft af te spreken. Ieder half uur worden de tennispasjes door elkaar gehusseld en wordt er van baan gewisseld.

U kunt bijna ieder half uur met andere leden een dubbel spelen. Indien het aantal deelnemers aan de mixavond groot is, dan kan het voorkomen dat u tussendoor een half uur moet wachten. Alle leden zijn welkom, want er wordt op alle niveaus gespeeld.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Chantal Timmers

Overdag   50+
Overdag wordt over het algemeen getennist door 50+ leden. De heren zijn er op maandag, woensdag en vrijdagmorgen van 10:00 uur tot 11:30 uur.
De dames tennissen op dinsdag- en donderdagmorgen van 09:30 uur tot 10:30 uur. Omdat er veel belangstelling is voor de dames vanaf 50+ is er op vrijdagmorgen ook voor deze groep de mogelijkheid om een balletje te slaan.

Introducé  
Indien u als lid van onze tennisclub een keer met iemand wil tennissen die geen lid is van onze tennisclub dan kan dat. Hiervoor is een speciaal introductiepasje wat u bij de bar kan betalen. De kosten voor een introducé zijn € 5,- voor senioren en € 2,50 voor de junioren t/m 17 jaar.