Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?
Bezoekadres

Jos de Letterlaan 12
5248 NX Rosmalen
073-52 16 712
Route

Postadres

TPC Maliskamp
t.a.v. de secretaris
Postbus 131
5240 AC Rosmalen

Communicatie bij TPCM

Deze vindt plaats via de volgende kanalen:

1. Maandelijkse nieuwsbrief

  • Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?
  • Ja? —> top, je bent zo altijd op de hoogte van alle belangrijke zaken
  • Nee? —> jammer, je loopt zo misschien belangrijke informatie mis. We raden je aan dit wel te doen door deze link te volgen.

Je kunt de nieuwsbrieven altijd hier teruglezen:

2. Website
Op onze website vind je alle informatie over onze vereniging. Ook worden alle belangrijke nieuwsberichten hier geplaatst. Op de site wordt zo nu en dan gebruik gemaakt van een rode balk. Hier staat last-minute informatie op bijvoorbeeld over de conditie van de banen of als er nieuwe regels zijn omtrent Corona.

3. Clubapp
Om banen af te hangen en bardiensten in te plannen, gebruiken we al de Clubapp. Wist je dat er ook nieuwsberichten op deze app staan? Als je de app opent en op de knop “Club” tikt, dan komt er een nieuwspagina tevoorschijn. Hier vind je actuele berichten die ook via de andere kanalen worden gedeeld. Als je een baan gaat afhangen, heb je de app toch al open, kijk even of er nieuws is, zo blijf je op de hoogte.

4. Infobord in de hal
Waar mogelijk zal alle belangrijke informatie nog steeds ook opgehangen worden in de hal van het paviljoen. Ook het raam van de toegangsdeur wordt regelmatig gebruikt als extra informatiebord. Neem even de tijd om hier te kijken als je op de club bent, zo mis je niets!

5. Whatsapp groepen voor TPCM’ers

  • TPCM info app —> Wil je op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen dan is dit de groepsapp om lid van te worden. In deze app wordt door het bestuur belangrijke informatie gedeeld. Kort en snel.
    Join the club.
  • Tennismaatje gezocht —> wil je gaan tennissen en mis je net 1 of meerdere personen om bijvoorbeeld te kunnen dubbelen of zoek je juist eens iemand anders om tegen te spelen? Sluit je aan bij deze app. Hoe meer deelnemers, hoe meer kans dat iemand ook zin/tijd heeft. Klik op deze link om lid te worden.
  • Padelmaatje gezocht —> zelfde als tennis, maar nu voor padel. Klik hier om lid te worden.

Als bestuur hopen we zo veel mogelijk nieuwe aanmeldingen te mogen ontvangen op de nieuwsbrief en zien we je graag in de whatsapp groep terug. Dit zijn de kanalen waar we je het snelst kunnen bereiken met informatie.

Vragen of opmerkingen over de communicatie?
We kunnen ons goed voorstellen dat je als lid vragen hebt of dat er iets onduidelijk is. Via deze weg willen we je meegeven dat je met al je vragen bij ons terecht. Kijk op https://www.tcmaliskamp.nl/contact/ en kies de juiste contactpersoon en stuur ons een bericht. Twijfel je bij wie je moet zijn?  Kies dan de secretaris. Hij zorgt dat de vraag bij de juiste persoon terecht komt. Bellen of appen kan ook. Onze telefoonnummers vind je hier.