Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

ACTIEVE WACHTLIJST

Plaatsing op wachtlijst
De wachtlijst is bedoeld voor hen die senior-lid willen worden van TPC Maliskamp maar voor wie nog geen plaats is. Op basis van de jaarlijkse opzeggingen kunnen nieuwe leden instromen. Daarover krijg je bericht van de ledenadministrateur. De volgorde van inschrijving is bepalend voor het moment van toelating als regulier lid. Voor de aanmelding en inschrijving op de wachtlijst ben je € 25,- verschuldigd. Als dit bedrag is ontvangen, wordt je op de wachtlijst geplaatst. Als je als lid wordt toegelaten hoef je niet nogmaals € 25,- te betalen. Als je stopt als wachtlijstlid heb je geen recht op terugbetaling van het inschrijfgeld.

Daluren-lidmaatschap tennis/padel
Voor hen die op de wachtlijst staan is het mogelijk om (alvast) dalurenlid voor tennis/padel te worden. Als dalurenlid mag je alleen tennissen en/of padellen van 9.00 tot 18.00 uur doordeweeks en vanaf 13.00 uur in het weekend. Daluurleden betalen € 25,- inschrijfgeld en jaarlijks € 120,- contributie. Daarnaast is er een bardienstverplichting. Het dalurenlidmaatschap geeft tevens recht op deelname aan interne toernooien, evenementen en tenniscompetities; en op deelname aan padelcompetities (als daar plaats voor is). Zodra je aan de beurt bent volgens de nummering op de wachtlijst eindigt het daluren-lidmaatschap. Je wordt dan voor de keuze gesteld gewoon lid te worden van de club of te stoppen.

Tennis-semipadel- lidmaatschap
Voor wachtlijstleden is het ook mogelijk om onbeperkt te tennissen en alleen in de daluren te padellen. Voor deze leden geldt een inschrijfgeld van € 25,- en jaarlijks € 172,- contributie. Daarnaast is er een bardienstverplichting. Ook deze vorm van lidmaatschap geeft recht op deelname aan interne toernooien, evenementen en tenniscompetities; en op deelname aan padelcompetities (als daar plaats voor is). Zodra je aan de aan de beurt bent volgens de nummering op de wachtlijst wordt je voor de keuze gesteld gewoon lid te worden of te stoppen.

Na plaatsing op de wachtlijst kun je kiezen uit drie mogelijkheden:

  • je wilt alleen geplaatst worden op de wachtlijst;         
  • je wilt geplaatst worden op de wachtlijst en kiest voor een daluren-lidmaatschap;  
  • je wilt geplaatst worden op de wachtlijst  en kiest voor een tennis-semipadel-lidmaatschap    

Als je je wilt inschrijven als lid en op de wachtlijst wilt worden geplaatst ga dan nu naar het inschrijvingsformulier.