Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Algemeen

Tennissen en padellen doe je niet alleen !

Gezonde balans
Bij TPC Maliskamp kun je gezellig in clubverband tennissen en padellen maar er is ook volop ruimte voor deelname aan competities en toernooien. Gestreefd wordt naar een gezonde balans tussen recreatie en prestatie. Wij vinden een veilig en gezond sportklimaat van belang en vragen van onze leden dat zij sportief en respectvol omgaan met elkaar en met hun tegenstanders. Doordat velen als vrijwilliger af en toe of meer structureel een steentje bijdragen, kan de contributie op een aanvaardbaar niveau gehandhaafd blijven.

Prachtige locatie
Ons tennis- en padelpark is fraai gelegen in de bossen van Maliskamp en maakt deel uit van een groot sportcomplex met voldoende parkeerplaatsen. Vijf kunstgras- tennisbanen (met een minibaan voor de jeugd) en vijf (binnenkort zes) padelbanen, zijn omgeven met uitnodigende terrassen. Daar en in het paviljoen treffen de leden elkaar voor of na het tennissen of padellen voor een praatje, een hapje of een drankje. Vanaf de terrassen heb je mooi zicht op de banen. Het park beschikt over goede ledverlichting, zodat ook ´s avonds prima kan worden getennist en gepadeld.

Veel mogelijkheden
De vereniging telt rond de 825 actieve leden. Mede door de aanleg van padelbanen is sprake van een ruim aanbod en toenemend aantal leden. De verschillende doelgroepen binnen de vereniging worden zo goed mogelijk bediend. Extra aandacht bestaat voor de werving en het behoud van (jeugd)leden.
Doordeweeks wordt overdag veelal door de dames en heren senioren met veel plezier getennist en gepadeld. ´s Avonds en in de weekends door de (oudere) jeugd en andere leden. Daarnaast staan wekelijks overdag en ´s avonds (jeugd)groepen op de baan om les en training te volgen bij de tennis- en padeltrainers van Simon Tennisschool. Met vijf tennisbanen en vijf/zes padelbanen is er altijd genoeg plaats voor recreatietennissers en- padellers. De dinsdagavond is al jaren een vaste toss-/ pasjesavond voor de tennissers, de woensdagavond en vrijdagmiddag voor de padellers. Die tossmomenten zijn ook bij uitstek geschikt voor nieuwkomers. De tossers hebben voorrang, maar meestal is er ook dan ruimte voor anderen om te spelen.

Samen sterk
Het bestuur wordt ondersteund door commissies/teams, maar ook door leden die individueel hand- en spandiensten verrichten. Iets doen voor de club wordt normaal gevonden.
Samen moeten we het immers doen ! Zo houden we de club gezond en aantrekkelijk en kunnen vele een- en meerdaagse evenementen blijven worden georganiseerd voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Nieuwe ideeën of initiatieven van de leden zijn altijd welkom.

Kortom: TPC Maliskamp heeft veel te bieden, voor elk wat wils en van alles wat. Je kunt er bovenal fijn en lekker tennissen en padellen. Wij zijn er dan ook trots op deze vereniging te mogen leiden !

Het bestuur van TPC Maliskamp/ 2023