Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Sportief en veilig

Lekker sporten is goed en gezond. Maar dat kan alleen in een veilige sportomgeving.
Door verontrustende berichten over onveiligheid in de media, en al eerder over misstanden in de sport, is de aandacht terecht nog eens gevestigd op het belang van het kunnen werken en ontspannen sporten in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ook onze tennisclub heeft de afgelopen jaren aandacht gehad voor en werk gemaakt van die veilige sportomgeving. Het bestuur heeft enkele jaren geleden al een vertrouwenscontactpersoon aangesteld en volmondig ‘JA’ gezegd toen in Noord-Brabant mensen konden worden opgeleid tot onafhankelijk vertrouwenspersoon.

Op dit moment is dat Marcel Griens en hij is te allen tijde bereid (ouders van) leden bij te staan en te adviseren. Met hulp van de overheid zijn inmiddels veel instanties bezig met het uitdragen van de boodschap “dat veilige sport moet en kan”. Het Centrum Veilige Sport Nederland (CVSN) biedt trainingen en scholing aan als het gaat over grensoverschrijdend gedrag, maar ook in geval van pesten en intimidatie. En bijna alles draait daarbij om preventie. Het bestuur van TPC Maliskamp doet er alles aan om van ons park een veilige en vertrouwde sportomgeving te maken en zo te houden !
Onze vertrouwenscontactpersoon is bereikbaar onder tel.nummer 06-11387601 en e-mailadres griens@home.nl.

Het bestuur/ februari 2022