Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Aanleg padelbanen

De week van 7 februari
Het is tijd om de mooie blauwe ondergrond van de padelbanen aan te leggen. Meters blauw kunstgras zijn uitgerold, de witte lijnen zijn er vakkundig in gesneden en tig zakken zand zijn uitgestrooid en ingeveegd. Ook de netten van de padelbanen zijn gemonteerd en de verlichting is geplaatst. Niet alleen op de banen, maar ook rondom is er hard gewerkt. Het straatwerk van het terras ziet er picobello uit en het kunstgras rondom de banen ligt er ook super bij. Het is nog even wachten op de oplevering. Hopelijk is de week van 14 februari dé week en kan men eindelijk op ons mooie park gaan padellen!

De week van 31 januari
De week begon met de storm Corrie. Op maandag was het niet veilig genoeg voor de bouwers om door te gaan met de werkzaamheden. Maar de overige dagen hebben ze zeker niet stil gezeten. Voor de frames van de 2de padelbaan was wederom één dag voldoende en konden ze door woensdag beginnen met het plaatsen van de glaswanden. Resultaat beide banen binnen één dag voorzien van al het glas. De mannen hadden wel wat hulp van een handige robot! Verder stond de week in het teken van de afwerking van de frames en de palen voor de verlichting niet te vergeten. Ook op zaterdag werd de nodige arbeid verricht, maar dan naast de padelbanen. Een terras naast de padelbanen mag uiteraard niet ontbreken!

 


De week van 24 januari
Eindelijk is het dan zover alle bouwmaterialen voor de padelbanen zijn halverwege deze week geleverd. De bouwers zijn donderdag gelijk aan de slag gegaan met de nodige voorbereidingen. Met als resultaat dat voor het weekend de frames van één padelbaan zijn bevestigd. Begin volgende week worden ook de frames van de tweede padelbaan bevestigd. De vervolgstap is het plaatsen van de glazen wanden.


De week van 3 januari 2022: De wapening en beton wordt geplaatst.  
Ook in de kerstvakantie wordt er hard gewerkt! Waarom? Omdat TPC Maliskamp goed nieuws heeft ontvangen! De leverancier heeft de club laten weten dat de materialen om de padelkooien te bouwen uit Spanje onderweg zijn. Daarom worden deze week de laatste voorbereidingen getroffen om de padelkooien te plaatsen. Voor extra stevigheid wordt onder de rand van de kooien wapening en beton geplaatst.

We hopen snel beelden met jullie te kunnen delen dat de kooien worden geplaatst en nog belangrijker wanneer we verwachten dat de banen bespeelbaar zijn!

De week van 22 november: De vloer voor de padelbanen is gestort.
De contouren van de twee padelbanen worden langzaamaan steeds meer zichtbaar. Deze week is de vloer gestort. De vloer moet de komende weken uitharden, vandaar de bordjes.


De week van 15 november: De laatste voorbereiding voor de nieuwe ondervloer
Al vroeg in de ochtend waren er volop mensen aan het werk. Er werden diverse grondwerkzaamheden uitgevoerd zodat volgende week de fundering gestort kan worden.

De week van 8 november: Ruimte voor de padelbanen  
Afgelopen week is er wederom hard gewerkt door een aantal leden. Zij hebben het hekwerk rondom onze oude baan 6 verwijderd en de twee tribunes zijn volledig gesloopt. Wat moet de club toch zonder deze betrokken en actieve leden?!

Niet alleen een aantal leden hebben hard gewerkt. Inmiddels is het tapijt van baan 6 ook vakkundige losgesneden, en zijn de rollen zelfs al opgehaald.
De komende week staat in het teken van voorbereidingen treffen voor het grondwerk en er worden een aantal bomen gekapt.

De week van 25 oktober: Geen potje tennis meer op baan 6

Vanaf 29 oktober 2021 kan er geen gebruik meer worden gemaakt van baan 6. Voor de aanleg van de padelbanen wordt er ruimte gemaakt. De tribunes en het hekwerk worden de komende dagen verwijderd en dit levert onveilige situaties op om nog langer gebruik te blijven maken van baan 6. In de week van 8 november wordt het tapijt verwijderd en behoort baan 6 tot de verleden tijd. Maar we treuren er niet om. We krijgen er twee nieuwe padelbanen voor terug!