Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Padellen bij TPC Maliskamp

Ben je lid van TPC Maliskamp?
Dan kun je op afstand een padelbaan reserveren via de KNLTB clubapp, net zoals je een tennisbaan reserveert. Je ontvangt een bevestigingsmail met informatie.

Doe je mee met de Toss-avond of Toss-middag Padel?
Elke woensdagavond en vrijdagmiddag organiseert de Padel Commissie een Toss voor de leden. Voor meer informatie klik hier.

Nog geen lid bij Tennis- en Padelclub Maliskamp?
Dan kun je via Meet and Play  een baan op afstand reserveren. Je ontvangt per mail een bevestiging en een instructie hoe je ons park kan betreden.

Heb je geen racket, maar wil je wel padellen?
De club verhuurt een padelracket voor € 2,50- per keer. Een blik ballen kan je aanschaffen voor € 7,50.
Let op: de club verhuurt de padelrackets alleen als het paviljoen open is.

Wil je met een introducé padellen (of tennissen)?
Dat mag uiteraard! De introducé betaalt € 7,50 per uur. Als je een baan via de KNLTB clubapp reserveert kun je een introducé toevoegen (naam en e-mailadres). Tijdens het reserveren van de baan word je via iDeal doorgeleid om direct de betaling voor de introducé te voldoen.

Als het paviljoen open is kun je uiteraard ook op de club een baan reserveren bij de kiosk in de hal en aan de bar betalen.

Wil je met vrienden of collega’s padelbanen huren?
Stuur dan een mail naar pr-team@tpcmaliskamp.nl met een korte beschrijving van je wensen, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Voor al je vragen kun je terecht bij de Padel Commissie. De leden van de commissie zijn te bereiken via het e-mailadres padel@tpcmaliskamp.nl.