Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Recreatief

Er zijn bij TPC Maliskamp verschillende mogelijkheden om recreatief te padellen, overdag en in de avonduren, doordeweeks en in het weekend.

Vrijspelen
Doordeweeks en in het weekend kan steeds van 9.00 uur tot 23.00 uur vrij worden gespeeld, tenzij er toernooien, competities of andere clubevenementen staan gepland. Om te kunnen padellen moet vooraf steeds digitaal worden gereserveerd. Als er training wordt gegeven staan de betreffende banen in het afhangsysteem geblokkeerd.  

Toss-avond en toss-middag
Elke woensdag is het vanaf 19.00 tot 23.00 uur padel-toss-avond. En iedere vrijdag is er van 13.30  tot 17.00 uur toss-middag. Je kunt dan komen padellen zonder vooraf met iemand af te spreken of te reserveren. Er is zowel voor woensdagavond als voor vrijdagmiddag een whatsapp-groep geopend. Je wordt vooraf gevraagd aan te geven of je meedoet op woensdagavond resp. vrijdagmiddag. Als je je tijdig hebt opgegeven wordt je door iemand van de padelcommissie/ club ingedeeld en ontvang je daarvan bericht. Gezellig en ook ideaal voor nieuwkomers als je nog niet zoveel mensen kent.
Zie voor meer info over padel op de website onder Padel of neem contact op via padel@tpcmaliskamp.nl