Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Sponsors

SPONSORS
Geen enkele sportclub kan zonder sponsoring. Wij zijn de sponsors die onze tennisclub ook in moeilijke (corona)tijden zijn blijven steunen dan ook zeer dankbaar. We doen ons best de sponsors van nu verder aan ons te binden en nieuwe te werven. Temeer nu wij in 2022 veranderen in een tennis- én padelclub. Motieven om te sponsoren lopen uiteen. Dat kan zijn vanuit commercieel, ideëel of persoonlijk oogpunt, uit netwerkbelang of een combinatie daarvan. Het kan natuurlijk ook dat u onze club gewoon een warm hart toedraagt. Alle bijdragen zijn welkom en ons even lief.
Recent zijn binnen onze vereniging sponsorpakketten ontwikkeld met diverse mogelijkheden voor reclame-uitingen. Dat varieert van fraai bedrukte winddoeken, reclameborden, glaswanden van padelkooien, een verzamel-sponsorbord tot een banner op de website/clubapp met doorklik naar bedrijfsgegevens. Dit alles garandeert een frisse uitstraling en zorgt voor een nieuw elan. Daarnaast zijn er bijkomende rechten voor sponsoren waaronder deelname aan een jaarlijks sponsorevent.   
Hieronder staan de pakketten kort weergegeven met toelichting. Deze vormen uitgangspunt. Zo nodig kan verder maatwerk worden geleverd.
Heeft u interesse of kent u mensen of bedrijven die belangstelling hebben, laat het ons weten. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden en/of een sponsorpakket op maat. Wilt u sponsor worden van onze vereniging neem dan contact op met onze sponsorcoördinator Mark Ondersteijn (mark@trading.nl) of met de voorzitter Ruud Roelofs (voorzitter@tpcmaliskamp.nl).
Sinds 1 september 2022 hebben we twee hoofdsponsoren: Creative Craft Group en Huis&Hypotheek Rosmalen - Credion Rosmalen - ’t Koffiehuis Rosmalen.
Deze maken gebruik van het uitgebreide bedrijfssponsorpakket A (zie hieronder). Er is overigens nog ruimte voor meer hoofdsponsoren.
Voor de special sponsors en andere sponsoren zie verder hieronder.

Wie volgt en sluit aan ? Zodra u heeft aangegeven als sponsor door te willen gaan of als zodanig te willen starten, wordt uw naam of bedrijfsnaam op deze plaats op de website vermeld.

Overzicht sponsorpakket

Toelichting sponsorpakket

 
Hoofdsponsors:  
Creative Craft Group BV  
Huis&Hypotheek Rosmalen  
Credion Rosmalen  
’t Koffiehuis Rosmalen  
   
Special sponsors:  
HT Sports Oss/Rosmalen  
Simon Tennisschool  
RaKo-Printing  
   
Sponsoren:  
Hoffspoor Notarissen Brouwers Transport
Da Pasquale Tegels&Sanitair Voets Langeraap Beton
Senders&van Balsfoort Advies BV Rarosbouw
't Vosje (eetpaleis) Gebr. Van der Leest
Leeyen Mechanisatie Dirne Leeftuinen
Bourgondisch Genieten Van Grinsven Loodgieters- en Installatiebedrijf
Viermakelaars Aannemingsbedrijf Gebr. Van der Steen
Stadsbistro Christoffel van der Fluit Assurantiën
Korthals Service/Projects Brabant Accountants en belastingadviseurs
Van der Donk Beveiliging Friends4Dents
VHP Accountants BV Hurkens Rioolservice
Timmers Calculaties Nicky Huisman BV
Koopman Van Steijn Advocaten BV Zeelandia
Mensch Arbeidsrecht Advocaten MKB Inkoopservice BV
https://projetbv.nl/ Buro Kade