Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Clubkampioenschappen 2023

Van 2 t/m 10 september vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats voor al onze leden. We verwachten met het grote aantal nieuwe leden een druk en gezellig toernooi met veel nieuwe gezichten! We kiezen daarom ook voor een passend thema dit jaar; OLD meets NEW. Padel als nieuwe sport op de club, met natuurlijk ook nog steeds de prachtige tennissport. Leden die al tientallen jaren lid zijn, met de honderden leden die afgelopen jaar lid zijn geworden. De toenemende jeugd met onze 70+’ers.

Het belooft weer een gezellige week te worden met vele wedstrijden, hapjes en drankjes en weer een feestavond, op vrijdag 8 september.

Tennis en Padel
We gaan wedstrijden spelen in poulesysteem voor zowel tennis als padel.
Het is mogelijk deel te nemen aan twee onderdelen deze week, wat ook een combinatie van tennis en padel mag zijn. We spelen bij tennis voor twee gewonnen sets en bij padel zal de 3e set een super tiebreak betreffen.  

Feestavond
Vrijdag 8 september vanaf 20.30 uur voor ALLE leden, ook als je niet mee doet met de clubkampioenschappen! We zorgen voor gezellige muziek; en ook hier zal oud en nieuw beide terugkomen!

Schrijf je in!
Je kunt je inschrijven via toernooi.nl. Heb je al een maatje? Schrijf dan allebei op tijd in! Wil je wel mee doen maar heb je nog niemand om mee te spelen? Je kunt je gewoon inschrijven en aangeven dat je nog een maatje zoekt, wij helpen je verder!
Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Mail naar clubkampioenschappen@tpcmaliskamp.nl.