Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Damesdubbeldag 19 september 2023

Dit tennis- en padel toernooi is bestemd voor alle damesseniorleden van onze club eventueel met een introducé. Voor nieuwe damesleden is dit gezelligheidstoernooi een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere leden van de club. Er kan tijdens het toernooi niet gewisseld worden tussen padel en tennis en omgekeerd. De maximum capaciteit voor zowel tennis als padel (beide 5 banen) bedraagt 10 koppels (20 dames); samen dus 20 koppels en 40 dames.

  • ontvangst:               13:00 uur
  • aanvang toernooi:   13:30 uur
  • einde toernooi:circa 17:00 uur

Inschrijven per koppel tot uiterlijk 12 september 2023
via carlabumeij@icloud.com met opgave van:
naam, telefoonnummer en speelsterkte voor beide leden van het koppel.
Als je voor tennis inschrijft, mag je aangeven dat je eventueel met het padeltoernooi mee wilt spelen en andersom, als je voor padel inschrijft kun je aangeven dat je eventueel met tennis mee wilt spelen als er teveel inschrijvingen zijn voor tennis of padel.
Iedere inschrijver ontvangt een bevestiging van inschrijven per email. Heb je voor 12 september geen bevestiging ontvangen, neem dan even contact op met Carla Burgers.

Inschrijfgeld bedraagt € 6,00 pp, bij ontvangst per PIN te betalen bij de kassa.
Er worden in dit toernooi 3 wedstrijden van 40 minuten gespeeld, waarin de games worden doorgeteld. Tussen de wedstrijden is een rustpauze van 20 minuten.
Heb je nog vragen, mail Carla Burgers: carlabumeij@icloud.com

Zegt het voort, zegt het voort.
Graag tot ziens op 19 september.
Carla Burgers.