Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Recreatief

Er zijn bij TPC Maliskamp verschillende mogelijkheden om recreatief te tennissen, overdag en in de avonduren, doordeweeks en in het weekend.

Vrijspelen
Doordeweeks en in het weekend kan steeds van 9.00 uur tot 23.00 uur vrij worden gespeeld, tenzij er toernooien, competities of andere clubevenementen staan gepland. Om te kunnen tennissen moet vooraf steeds digitaal worden gereserveerd. Als er training wordt gegeven staan de betreffende banen in het afhangsysteem geblokkeerd.  

Pasjes-avond
Elke dinsdagavond is het vanaf 19.30 tot 22.30 uur pasjes-avond. Je kunt dan komen tennissen zonder vooraf met iemand af te spreken of te reserveren. Ieder half uur worden de tennispasjes door elkaar gehusseld en wordt van baan verwisseld. Alle leden zijn welkom en er wordt op alle niveaus gespeeld. Gezellig en ideaal ook voor nieuwkomers op de club als je nog niet zoveel mensen kent.
Zie voor meer info over tennis op de website onder Tennis of neem contact op via technische@tpcmaliskamp.nl.

Overdag 50+
Doordeweeks overdag wordt als regel veel getennist door 50+leden. De heren spelen meestal op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur. De dames tennissen meestal op dinsdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur.