Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Damesdubbeldag 2022

dinsdagmiddag 20 september 2022
Dit tennis- en padel toernooi is bestemd voor alle damesseniorleden van onze club eventueel met een introducé. Voor nieuwe damesleden is dit gezelligheidstoernooi een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere leden van de club. Er kan tijdens het toernooi niet gewisseld worden tussen padel en tennis en omgekeerd. De maximum capaciteit voor padel (2 banen) bedraagt 4 koppels (8 dames), voor tennis (7 banen) is dat 14 koppels (28 dames)

  •     ontvangst:                  13:00 uur
  •     aanvang toernooi:     13:30 uur
  •     einde toernooi:      ±  17:00 uur

Inschrijven per koppel tot uiterlijk 13 september 2022.
via carlabumeij@icloud.com met opgave van:

  • naam 1: …..    tel.nr: …..    speelsterkte: …..
  • naam 2: …..    tel.nr: …..    speelsterkte: …..

Voor padel is de beschikbaarheid gering; toewijzing gaat op volgorde van inschrijving. Als je voor padel inschrijft, geef dan aan of je als koppel bij teveel inschrijving wel of niet met het tennistoernooi mee wilt meespelen. Als je voor tennis inschrijft, mag je aangeven of je bij te weinig padel-inschrijvingen met het padel-toernooi mee wilt spelen.
Iedere inschrijver ontvangt een bevestiging van inschrijven per email. Heb je voor 14 september geen bevestiging ontvangen, neem dan even contact op met Carla Burgers.

Inschrijfgeld bedraagt € 5,00 pp, bij ontvangst per PIN te betalen bij de kassa.

Er worden in dit toernooi 3 wedstrijden van 40 minuten gespeeld, waarin de games worden doorgeteld. Tussen de wedstrijden is een rustpauze van 20 minuten. Bij tennis zal de indeling in poules plaatsvinden en de indeling zal zoveel mogelijk naar sterkte plaatsvinden.
Nog vragen, bel Carla Burgers:    0650480660

Zegt het voort, zegt het voort.
Graag tot ziens op 20 september.

Carla Burgers.