Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Clubkampioenschappen 2022

Clubkampioenschappen 2022 – 4 t/m 11 september

Van 4 t/m 11 september vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats voor al onze leden. Dit jaar met als belangrijkste verandering dat we ook Padel gaan spelen! Maar daarnaast natuurlijk ook de gezellige week met vele poulewedstrijden, hapjes, drankjes, spelletjes en de inmiddels succesvolle feestavond met het Hollandse thema! Kom jij mee zingen met typische Hollandse hits en ken je dat nog van vroeger? Spijkerpoepen?
Kom dan ook naar de feestavond!
 

 

Tennis en Padel
We gaan wedstrijden spelen in poulesysteem voor zowel tennis als padel. Onze nieuwe sport kan natuurlijk niet ontbreken en de eerste padel kampioenen gaan dus een feit worden dit jaar!
Het is mogelijk deel te nemen aan twee onderdelen deze week, wat ook een combinatie van tennis en padel mag zijn. We spelen bij beide sporten voor twee gewonnen sets.

Feestavond
Vrijdag 9 september vanaf 20.30 uur voor ALLE leden, ook als je niet mee doet met de clubkampioenschappen!

Schrijf je in!
Je kunt je inschrijven via toernooi.nl – zoek op Maliskamp. Heb je al een maatje? Schrijf dan allebei op tijd in! Wil je wel mee doen maar heb je nog niemand om mee te spelen? Je kunt je gewoon inschrijven en aangeven dat je nog een maatje zoekt, wij helpen je verder!
Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Mail naar clubkampioenschappen@tpcmaliskamp.nl.