Welkom op de website van Tennis- en Padelclub Maliskamp! Lid worden?

Zomerchallenge 2022

ZOMER CHALLENGE 2022 BIJ TPC MALISKAMP

Zomerstop bij voetbal of hockey? Of gewoon zin om de tennis- of padelsport te leren kennen? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Doe je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden of familie uit voor de Zomer Challenge! Maar natuurlijk ook als je laagdrempelig kennis wil maken met tennis of padel.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je 6 maanden  vrij kunt tennissen en/of padellen wanneer het jou uitkomt. Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan vier kennismakings-lessen tennis of padel en je mag gratis meedoen met de clubkampioenschappen in september. Je kunt je individueel inschrijven, maar denk ook aan samen inschrijven met vrienden of familie.

Lidmaatschap

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor de periode 1 juli t/m 31 december om vrij te tennissen en/of te padellen wanneer het jou uitkomt. Bij TPC Maliskamp ben je tegelijk lid voor beide sporten.
  • Je kunt deelnemen aan vier kennismakingslessen tennis of padel onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.
  • Je mag gratis deelnemen aan één onderdeel tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen in september.

Kosten

  • Lidmaatschap van 1 juli t/m 31 december, gratis deelname aan een onderdeel van de clubkampioenschappen, 20% korting bij aanschaf van een tennis of padel artikel bij HT Sports.
    Kosten: € 49,00
  • Lidmaatschap van 1 juli t/m 31 december, 4 proeflessen tennis of padel, gratis deelname aan een onderdeel van de clubkampioenschappen, 20% korting bij aanschaf van een tennis- of padel-artikel bij HT Sports.
    Kosten: € 99,00

Doe je ook mee?
Wil je gebruik maken van dit aanbod en de club leren kennen ? Doe dan mee en schrijf je nu in voor de Zomer Challenge! Dit kan per mail via
pr-team@tpcmaliskamp.nl. Geef aan voor welke actie je kiest (met of zonder lessen). Wij verzorgen de inschrijving en zullen verdere informatie voorzien.